Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Nucetu, Nucetu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Este cineva în suferință? Să se roage!
4 Aprilie, 2017

Când pe plan personal creștinul este în stare de suferință, trebuie să  identifice boala ca pe o rânduială a proniei dumnezeiești și să căute a se folosi de ea în mod duhovnicesc. Când însă altul este cuprins de boală, ceilalți creștini avem datoria de a face tot ce ne stă în putință pentru a-l izbăvi sau măcar de a-i ușura suferința. În acest scop Mântuitorul Hristos, prin modelul samarineanului milostiv, instituie Taina Sfântului Maslu, oferind credincioșilor putința   izbăvirii de boală prin intermediul rugăciunii preoților și a celorlalți creștini.

Sub aceste coordonate duhovnicești, vineri, 31 martie 2017, în biserica parohiei Nucetu s-a oficiat Taina Sfântului Maslu de obște. Împreună cu credincioșii și alături de părintele paroh, Aurelian Cazacu, a slujit părintele Gabriel Toma, de la parohia Plevna.

Învățătura zilei a evidențiat faptul că dincolo de suferință, creștinii bolnavi sunt datori să infrunte boala în mod creștinesc, să-i vadă finalitatea duhovnicească,   să o înțeleagă în mod corect, pentru atingerea scopului ultim: viața veșnică.

Preot Aurelian Cazacu

 

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator