Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Buzoeni, Buzoieni

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Hram şi Spectacol la Buzoieni, în Duminica Tuturor Sfinţilor
21 Iunie, 2017

Duminică, 11 iunie 2017, credincioşii parohiei noastre au sărbătorit cu mare bucurie cel de-al doilea hram al bisericii- Duminica Tuturor Sfinţilor. Sărbătoarea a început cu Sfânta Liturghie, după care a urmat agapa frăţească, în incinta Căminului Cultural, la care au participat peste 200 de credincioşi. Ziua a continuat cu cea de-a III-a ediţie a Spectacolului de muzică populară Cântec dulce românesc. La acest eveniment au participat mai mulţi cântăreţi de muzică populară: Ion Ioniţă, Elena Sima, Tina Militaru, Victoria Vlase, Ion Toader şi alţii care ne-au bucurat cu frumoasele cântece din floclorul românesc.

Atmosfera sărbătorii a fost înălţătoare pentru toţi cei ce au avut bucuria de a fi prezenţi la sărbătoarea satului: enoriaşi, invitaţi şi artişti.

Mulţumim lui Dumnezeu, Tuturor Sfinţilor, precum şi celor ce ne-au sprijinit la organizarea acestui frumos eveniment. Ne bucurăm pentru că am reuşit şi am format deja o tradiţie: ziua hramului de vară să fie o mare sărbătoare a satului.

 

(Părintele Alexa Vladimir-Cătălin, preot paroh al parohiei Buzoieni)

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator