Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Belciugatele, Belciugatele

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Lecție de catehizare la Parohia Belciugatele
4 Aprilie, 2016

Luni, 28 martie 2016, în Parohia Belciugatele, a avut loc lecția de catehizare, ce a avut ca temă, Pătimirile și Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Au luat parte la această acțiune un număr de 25 de copii din grupul de catehizare, care au participat în mod activ la această lecție prin răspunsurile date la întrebările adresate de preotul Năstase Robert Emanuel Cristian.

Alături de copii au luat parte și Preacucernicul Părinte Protopop Mihail Zotta, domnul Tănase Ștefan Alexandru, inspector de catehizare în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor și preoții din cadrul Cercului Pastoral Fundulea.

Lecția de catehizare prin tema stabilită de dezbatere, a fost interactivă, copiii au fost entuziasmați de informațiile primite, iar la sfârșit au primit daruri atât din partea parohiei, cât și din partea Centrului Eparhial.

În cuvântul de final, domnul inspector Tănase Ștefan Alexandru, a vorbit copiilor despre implicarea pe care trebuie să o aibă în viața Bisericii și despre importanța trăirii unei vieți creștine autentice prin participarea la slujbele bisericești, post, rugăciune și legătura strânsă cu duhovnicul.

 

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator