Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Belciugatele, Belciugatele

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghina. Un sfânt mult folositor și grabnic ajutător
20 Noiembrie, 2017

Biserica din Belciugatele și-a cinstit ocrotitorul spiritual, pe Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghina, prăznuit în fiecare an la data de 9 noiembrie. Sărbătoarea a început din seara zilei de 8 noiembrie 2017, când a fost săvârșită slujba privegherii în cinstea Sfântului Nectarie la care au luat parte foarte mulți credincioși, care s-au rugat alături de preoții slujitori la Sfântul Nectarie ce este grabnic ajutător și taumaturg.

În ziua de prăznuire a Sfântului Ierah Nectarie, sub protia preacucernicului părinte Protopop Mihail Zotta, a fost săvârșită Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. În cuvântul de învățătură rostit de preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta, s-a evidențiat, viața aleasă a Sfântului Nectarie prin care acesta a devenit atât de cunoscut în rândul credincioșilor și a faptului că el însuși s-a luptat cu suferința trupească, pe care acum o tămaduiește grabnic, prin rugăciunile celor care se roagă cu credință fierbinte.

Părintele paroh Năstase Robert Emanuel Cristian a mulțumit Sfântului Ierarh Nectarie pentru tot ajutorul primit în lucrarea pastorală desfășurată și a adus recunoștință Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu pentru binecuvântarea de a-l avea pe Sfântul Nectarie, ocrotitor al acestei parohii.

În biserica din parohia Belciugatele se află spre închinare o icoana a Sfântului Ierarh Nectarie, în fața căreia credincioșii vin și cer ajutorul și aduc mulțumire pentru darurile primite de la sfântul mult folositor.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, toți credincioșii prezenți au luat parte la agapa frățească.

Preot Năstase Robert Emanuel Cristian

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator