Te Deum la Şcoala din Lehliu Gară

Fiecare început şi final de an şcolar este marcat prin rugăciune, astfel că şi cu ocazia începerii anului şcolar 2013-2014, elevii, dascălii si părinţii din Lehliu Gară, au participat luni, 16 septembrie, la un Te Deum, săvârşit de preacucernicul părinte Protopop Iamandi Bogdan.

Au participat profesori, profesori de religie, părinţi, reprezentanţi ai Poliţiei şi ai autorităţilor locale şi mulţime de elevi.

Cu toţii au primit binecuvântarea preacucernicului părinte protopop, pentru a le merge bine în noul an şcolar pe care iată îl încep cum era şi firesc cu o rugăciune în care am cerut Bunului Dumnezeu să le lumineze mintea, să le încălzească inima şi să le întărească voinţa, spre a percepe toate lucrurile bune şi folositoare. Pe de o parte Îl implorăm să dea tinerilor aflaţi la început de nou an şcolar sănătate şi har pedagogic dascălilor, iar pe de altă parte Îl imploram sa le mlădieze sufletul pentru a creşte frumoşi, sănătoşi şi pentru a putea avea realizări pentru ei şi părinţii lor, pentru Biserica si pentru ţara noastră.

Related Posts

Sari la conținut