Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Lehliu

La sediul Protopopiatului Lehliu a avut loc, luni, 14 aprilie 2014, ședința administrativă lunară a preoților. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacucernicul părinte Consilier Florea Ion, Sectorul Economic.

După rostirea rugăciunii de început și efectuarea prezenței, preacucernicul părinte Zotta Mihail, protopop de Lehliu, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial.

Preacucernicul părinte Polămănescu Florin, preot la parohia Valea Argovei, a prezentat referatul cu tema: „Necesitatea şi folosul Sfintei Spovedanii pentru preoţi”, în care a expus canoanele care susțin deasa mărturisire a preoţilor.

Preacucernicul Părinte Consilier Florea Ion a adus lămuriri legate de adresele de la Centrul Eparhial pentru o mai bună implementare a acestora în teren precum și prevederile pentru organizarea Pelerinajului din data de 22 aprilie de la Slobozia.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea: Cuvine-se cu adevărat…

Related Posts

Sari la conținut