Şedinţă administrativă a lunii Mai în Protopopiatul Lehliu

În ziua de Marţi, 13 Mai 2014, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Lehliu.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Marcel-Mihail Neacșu, consilier în cadrul Biroului de Audit al Centrului Eparhial.

În cadrul Ședinței administrative din această lună a fost susținut referatul cu tema „Mormântul Sfântului Constantin Brâncoveanu de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti”, susţinut de preacucernicul preot Şmatoc Mihail de la parohia Tămădău Mare.

După această prezentare, părintele consilier a dat cuvântul preacucernicului părinte Zotta Mihail, Protopop de Lehliu, care comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Întâlnirea a continuat cu o scurtă prezentare către preoţi, făcută de către preacucernicul preot Tudose Irinel de la Parohia Arţari, a cărţii „Pildele Noului Testament în versuri”, un obiect de interes, în special pentru pastoraţia şi catehizarea copiilor.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea „Îngerul a strigat”.

Related Posts

Sari la conținut