Ședință administrativă pentru luna Mai în Protopopiatul Lehliu

Slujitorii sfintelor altare din Protopopiatul Lehliu, au participat astăzi, 17.06.2014, la şedinţă administrativă lunară, care a avut loc la sediul Protopopiatului Lehliu, reprezentant din partea Centrului Eparhial fiind preacucernicul preot Rusu Manuel, Consilier Cultural.

În prima parte a şedinţei, Preacucernicul preot Straton Georgian, de la parohia Sărulești Sat, a prezentat referatul cu tema „Practici necanonice la Taina Sfintei Spovedanii”. În continuare, s-a dat citire adreselor Centrului Eparhial, apoi, dl. Răzvan Meseșanu, inspector-șef al ITM Călărași, a susținut un seminar de informare, despre formele legale ce trebuiesc întocmite de către preoți, pentru cei care prestează servicii în cadrul parohiilor.

Ședința s-a încheiat cu un training, intitulat „Strategii de combatere a Martorilor lui Iehova”, prin care, preacucernicul preot Toma Gabriel, de la parohia Plevna, a evidențiat apariția și caracteristicile acestei organizații pe de o parte, și soluții în prevenirea prozelitismului iehovist, pe de altă parte.

Related Posts

Sari la conținut