Şedinţa lunară a preoţilor din Protopopiatul Lehliu

Marţi, 14 martie 2017, s-a desfăşurat Şedinţa Administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Lehliu. Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către preacucernicul preot Marcel Mihail Neacșu, Consilier Audit în cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Preacucernicul părinte Andrei Cornel Vasilică a prezentat referatul „Pictori bisericești români”.

Preacucernicul părinte Consilier a transmis arhierești binecuvântări, a îndemnat pe preoți să fie responsabili atât din punct de vedere pastoral-misionar, cât și din punct de vedere administrativ bisericesc.

Preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta le-a transmis preoţilor mijloacele necesare pe care aceştia trebuie să le implementeze pentru dinamizarea vieţii administrative, liturgice, sociale şi pastorale în parohii.

În cadrul ședinței administrative s-a discutat de buna desfășurarea a „Marșului pentru viață ce va avea loc în orașul Lehliu-Gară pe data de 25 martie 2017, începând cu ora 15:00.

În aceeași zi a avut loc și întrunirea cu personalul neclerical din cadrul Protopopiatului, discutându-se despre buna desfășurare a activităților din fiecare domeniu.

Related Posts

Sari la conținut