Micii aventurieri ai parohiei Tămădău Mare

Parohia Tămădău Mare în colaborare cu Şcoala Gimnazială nr. 1 Tămădău Mare, a organizat în data de 1 iunie 2017 o excursie ce a avut scop vizitarea Gradinei Zoologice Bucureşti şi parcul de distracţii Extreme Park din Cernica.

Astfel, cu binecuvântarea Preasfinţitului Vincenţiu, micii enoriaşi ai parohiei noastre s-au bucurat de o zi superbă, plină de soare şi activităţi recreative. Excursia a debutat prin vizitarea Gradinei Zoologice Bucureşti, unde cei mici, păstoriţi de părintele Şmatoc Mihail, au observat multitudinea de păsări şi animale cu care Dumnezeu a înfrumuseţat întreaga lume. După părăsirea acestui obiectiv, excursia a continuat cu vizitarea celui de al doilea punct pe itinerariul zilei, Extreme Park Cernica, unde cei mici au participat la diferite trasee prin copaci şi, cei curajoşi, s-au bucurat de o plimbare cu tiroliana peste lacul Cernica.

1 iunie 2017, Ziua Internaţională a copiilor, s-a încheiat prin sosirea în localitatea Tămădău Mare în jurul orei 19 şi cu promisiunea din partea micilor enoriaşi că vor participa în viitor la alte activităţi ce-i vor implica în mod plăcut.

Related Posts

Sari la conținut