Parohia OGORU – Concursul de Toacă „Veniți, creștini, la rugăciune!”, Ediția a II-a

Parohia OGORU a organizat, pentru a doua oară, un concurs de toacă pentru copii intitulat „Veniți creștini la rugăciune”. Fiind la ediția a II-a, Duminică, 5 iunie 2017, concursul a adunat în jurul bisericii un număr de 13 copii, atât din parohia Ogoru, cât și din parohiile învecinate.

Juriul a fost alcătuit din Nicușor Dumitrache și Cătălin Heros – câștigătorii de anul trecut ai concursului și reprezentanții Parohiei la Concursul internațional de toacă de la Vitoria, Brașov, dl. Crâșmaru Dragoș, student la Facultatea de Teologie din București și Pr. Vladimir-Cătălin Alexa de la Parohia Buzoieni, Președintele juriului.

Față de prima ediție, Concursul de anul acesta a devenit mult mai popular, ceea ce a ridicat cu mult nivelul reprezentațiilor, atât la grupele mici de vârstă, cât și la grupele mai mari, motiv pentru care și premiile au fost mai consistente decât anul trecut. Astfel că participanții au primit, pe lângă diplome, mingi, ghiozdane de școală, jocuri de darts și premii în bani pentru primele trei locuri.

Câștigătorii de anul acesta sunt:

Locul I* – Briceag Dorin, Parohia Răzvani

Locul 2* – Răducanu Marian Laurențiu, Parohia Ogoru;

Locul 3 – Vasile Cosmin, Parohia Ogoru;

Mențiuni – Pâslaru Ana Maria , Pâslaru Ștefania, Parohia Ogoru, Ispas Florin, Parohia Dor-Mărunt 2;

Mulțumim tuturor ostenitorilor și

Felictări tuturor participanților.

*Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, locurile 1 și 2 vor reprezenta Parohia Ogoru la Festivalul Internațional de Toacă de la Victoria, jud. Brașov.

Related Posts

Sari la conținut