Ședința lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu

Marți, 13 martie 2018, s-a desfășurat Ședința Administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către Preacucernicul Preot Demișcă Daniel Consilier de Misiune în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Preacucernicul Părinte Preda Daniel Ionel de la parohia Cojești a prezentat referatul „Atragerea de fonduri Europene pentru parohii”.

Preacucernicul Părinte Consilier a transmis arhierești binecuvântări, a apreciat referatul susținut ca fiind important pentru parohii cărora li se dă oportunitatea de a atrage fonduri Europene pentru consolidarea și întreținerea lăcașurilor de cult.

Preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta le-a transmis preoților mijloacele necesare pe care aceștia trebuie să le implementeze pentru dinamizarea vieții administrative, liturgice, sociale și pastorale în parohii.

S-a discutat despre organizarea în orașul Lehliu Gară pe data de 24 martie a „Marșului pentru viață”, având ca scop susținerea familiei.

În aceeași zi a avut loc și întrunirea cu personalul neclerical din cadrul Protopopiatului, discutându-se despre buna desfășurare a activităților din fiecare domeniu.

Ședința s-a încheiat prin rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”

A consemnat Secretarul Protopopiatului Preotul Andrei Cornel Vasilică

Related Posts

Sari la conținut