„Cupa Tinereții” bucurie pentru copiii din Protopopiatul Lehliu

Duminică 13 mai 2018, pe terenul din Dor-Mărunt a avut loc campionatul de fotbal „Cupa Tinereții”, a doua ediție organizat de Protopopiatul Lehliu. La startul competiției s-au prezentat 13 echipe alcătuite din copiii parohiilor Buzoieni, Răzvani, Dor Mărunt Gară, Fundulea, Sărulești Gară, Lehliu Sat, Ogoru, Nicolae Bălcescu şi Radu Vodă, Dragoș-Vodă, Valea Presnei, Rași, Gostilele, în parteneriat cu școlile din aceste parohii.

Cu sprijinul Primăriei Dor-Mărunt s-au pus la dispoziția copiilor gustări pe toată durata campionatului, iar arbitrajul a fost asigurat de profesorii de sport implicați în organizarea acestui campionat.

La sfârşitul competiției s-au acordat diplome pentru toate echipele, iar pentru locurile 1-3 s-au acordat premii în bani, medalii și cupă după cum urmează: locul 3 – parohia Gostilele-200 de lei, locul 2 – parohia Dor-Mărunt Gară-300 de lei, locul 1 – Rași-400 de lei. S-a oferit o mingie pentru jucătorul turneului. Premiile au fost înmânate de către părintele protopop Mihail Zotta care le-a transmis copiilor că astfel de evenimente sunt prilej de comunicare şi o apropiere față de slujitorii bisericii.

A consemnat preot secretar Andrei Cornel Vasilică.

Related Posts

Sari la conținut