Şedinţa lunară a preoţilor din Protopopiatul Lehliu

     Joi, 1 noiembrie 2018, s-a desfăşurat Şedinţa Administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Lehliu. Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către Preacucernicul Părinte Munteanu Cristian Consilier Economic-Financiar în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

        Preacucernicul Părinte Tobă Ștefan de la parohia Solacolu prezentat referatul cu tema „Familia îm fața provocărilor tehnologiei actule”.

        Preacucernicul Părinte Consilier a apreciat referatul, le-a transmis preoților arhierești binecuvântări și a ținut un cuvânt de folos duhovnicesc.

        Pe ordinea de zi a ședinței de luna aceasta a fost și subiectul procesiunii cu Icoana Maicii Domnului Axionița de la mănstirea Sihăstria Neamț ce va avea loc pe data de 6 noiembrie 2018 în Slobozia.

        Preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta le-a transmis preoţilor mijloacele necesare pe care aceştia trebuie să le implementeze pentru dinamizarea vieţii administrative, liturgice, sociale şi pastorale în parohii. 

        Ședința s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu adevărat!

A consemnat preotul Andrei Cornel Vasilică! 

Related Posts

Sari la conținut