Şedinţa lunară a preoţilor din Protopopiatul Lehliu

Marţi, 12 martie 2019, s-a desfăşurat prima Şedinţa Administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Lehliu. Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către Preacucernicul Preot Neacșu Mihail Marcel Consilier Audit în cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor. 

Preacucernicul Pr. Vasile Marian a prezentat referatul „Mitropolitul Varlaam- contribuția la tipăriturile în limba română”

Preacucernicul Părinte Consilier a transmis arheirești binecuvântari, a apreciat referatul susținut și a întărit pe preoți spre lucrarea ce o au de săvârșit, mai ales în această perioadă a Postului Mare.

Preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta le-a transmis preoţilor mijloacele necesare pe care aceştia trebuie să le implementeze pentru dinamizarea vieţii administrative, liturgice, sociale şi pastorale în parohii.

S-au discutat aspecte organizatorice ale Marșului pentru viață ce va avea loc pe data de 23 martie 2019 în orașul Lehliu Gară .

În aceeași zi a avut loc și întrunirea cu personalul neclerical din cadrul Protopopiatului, discutându-se despre buna desfășurare a activităților din fiecare domeniu.        

Ședința s-a încheiat prin rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”

Related Posts

Sari la conținut