Marșul pentru viață organizat în Protopopiatul Lehliu

Sâmbătă 23 martie 2019, s-a organizat în orașul Lehliu-Gară pentru al treilea an consecutiv, Marșul pentru viață. La acesta au participat 700 de oameni din cuprinsul Protopopiatului Lehliu, având pancarte prin care susțineau unicitatea persoanei din prima secundă.

Marșul a debutat cu plecare de la sediul Protopopiatului pe traseul strada Competrolului- Bulevard  Nicolae Titulescu cu oprire la biserica parohială din Lehliu. Aici s-a săvârșit slujba de Te-Deum de către preacucernicul părinte Protopop Zotta Mihail și preacucernicul părinte Iamandi Bogdan, sub protia preacucernicul părinte Neacșu Mihail-Marcel Consilier Audit, delegat al Preasfințitului Părinte Vincențiu Episcop al Sloboziei și Călărașilor. Cântarea la strană a fost susținută de către Corul „Sfântul Andrei Criteanul” al Protopopiatului Lehliu. După săvârșirea slujbei părintele Consilier Neacșu Mihail, a dat citire cuvântului Preasfinției Sale.

La final părintele Protopop a invitat toți participanții la Casa de Cultură a orașului unde a avut loc o activitate artistică. Programul a debutat prin premierea a două concursuri organizate cu ocazia lunii pentru viață, un concurs de desen și unul de poezii. Trupa de teatru de păpuși, BiBaBo, a prezentat o piesă prin care au arătat copiilor povestea Mărțișorului.

A consemnat secretarul Protopopiatului Lehliu, preot Andrei Cornel Vasilică

Related Posts

Sari la conținut