Taina Sfântului Maslu în Parohia Zimbru

Cunoaștem cu toții că pentru săvârșirea Tainei Sfântului Maslu nu sunt zile sau timpuri prestabilite. Acesta se poate face oricând este nevoie, dar este recomandat să se facă mai ales în zilele de post. În cazuri grele de boală și primejdie de moarte, Sfântul Maslu se poate săvârși în orice zi, ori de câte ori este necesar, în casele celor suferinzi, după ce mai întâi au fost spovediți și împăcați cu toți, spre a lor alinare și iertare, pentru ca să li se dea prin această Sfântă Taină curățirea sufletească, adică iertarea păcatelor și tămăduirea trupului de boală.

Cu aceste gânduri și spre folosul duhovnicesc al credincioșilor din Parohia Zimbru am săvârșit Taina Sfântului Maslu în cea de-a doua vineri din Postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel împreună cu Părintele Dănuț Noapteș de la Parohia Independența.

Mulțumesc fiilor mei duhovnicești din parohie care au venit în număr mare pentru a lua parte la acest moment de rugăciune și nădăjduiesc ca prin toate aceste mijloace pastorale să crească și mai mult prezența lor la toate celelalte slujbe care se săvârșesc în Biserica noastră.

A consemnat părintele Mihai Liviu Amariei, preot la Parohia Zimbru din Protopopiatul Lehliu

Related Posts

Sari la conținut