Ședința lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu

      Marți, 13 aprilie 2021, s-a desfășurat  ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către preacucernicul preot Cristi Gavrilă, consilier Administrativ – Bisericesc, în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

      Aceasta a avut loc în două serii pentru a se păstra distanțarea fizică necesară în aceste zile de pandemie: sediul Protopopiatului și biserica parohială „Sfântul Dumitru” din Lehliu.

      Preacucernicul părinte consilier a transmis arhierești binecuvântări, a reflectat asupra problemelor societății  actuale.  

      Preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta le-a transmis preoților mijloacele necesare pe care aceștia trebuie să le implementeze pentru dinamizarea vieții administrative, liturgice, sociale și pastorale în parohii. 

      La sfârșitul fiecărei serii preoții s-au rugat pentru sufletul preotului Cazacu Aurelian, trecut la Domnul în luna martie a acestui an.

 

      Ședința s-a încheiat prin rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”. 

Related Posts

Sari la conținut