Parohia OGORU. Participare cu succes la Festivalul cântecului de toacă Brastavățu

          În perioada 10 -11 iulie 2021, 3 dintre fetele „Corului Florile Ogorului” din parohia noastră au mers la Victoria, Brașov, pentru a participa la Festivalul cântecului de toacă  Brastavățu.

          Însoțite de binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu și de  părintele paroh, Andrei Cornel Vasilică, cele patru au plecat duminică pe 10 iulie 2021, după participarea la Sfânta Liturghie. Atât pe drum cât si în perioada șederii, fetele au putut vizita următoarele mănăstiri și obiective turistice din zonă: cetatea Sucidava, mănăstirea Drăgănești Vlașca, mănăstirea Comana și parcul natural Comana.

          Ziua concursului a fost o zi mare pentru concurentele din parohia noastră deoarece premiile primite de concurentele din Ogoru au fost pe măsura muncii și dedicării lor.

          Cu acompaniament de chitară, fetele au înveselit seara petrecută în orașul cu cântece de joc si voie bună.

          Gândurile de mulțumire ale noastre se îndreaptă către Dumnezeu, părintele Drăghici Nicolae cel care s-a ostenit să ne primească frumos în satul Bastrăvățu, care îmbină frumos modernitatea cu istoria zonei, bogată în tradiții și obiceiuri deosebite.

          Vizitarea peisajelor, a mănăstirilor, împrietenirea cu ceilalți copii participanți, dar și participarea în sine la concurs au avut un impact frumos asupra celor trei fete , ele plecând de la Brastăvățu mai bogate din punct de vedere cultural.

 

Related Posts

Sari la conținut