Crăciunul în suflet de copil. Protopopiatul Lehliu

Sărbătoarea   Nașterii   Domnului a anului 2021 este prin excelență   evenimentul  care aduce cea mai mare bucurie în sufletele și  în casele credincioșilor. Momente de bucurie oferă  oamenii de Crăciun prin vestirea  Nașterii  Domnului. Cete de colindători  umblă  din casă în casă transformând întreg satul în biserică.

Prin grija și binecuvântarea  Preasfințitului  Părinte  Vincențiu, Episcopul  Sloboziei și Călărașilor, Biroul de Asistență  Socială  din cadrul Protopopiatului Lehliu a primit o donație de la Sectorul Social Misionar constând în cadouri pentru copii cu prilejul Sărbătorii Crăciunului.

Astfel, Centrul de Consiliere și Sprijin – Serviciul  social acordat  în comunitate  persoanelor adulte  din cadrul Protopopiatului Lehliu, în colaborare cu parohia Lehliu Gară  reprezentată de preacucernicul părinte Protopop  Zotta Mihail   și  parohia Radu Vodă  reprezentată  de  preotul paroh  Dulea  Marcel, au oferit daruri micilor colindători veniți  în Casa Domnului  cât  și copiilor din  familii nevoiașe  care îl așteptau  cu drag pe  Moș Crăciun.

Ne-am bucurat că am putut aduce zâmbetele  pe chipurile copiilor și bucuria Crăciunului  în sufletele lor.

Protopopiatul Lehliu, prin Biroul de Asistență Socială, mulțumește pentru implicare și dăruire tuturor celor care au făcut posibilă  această  frumoasă acțiune.

Dulea  Alexandra – tehnician  asistență  socială   Protopopiatul  Lehliu.

Related Posts

Sari la conținut