A patra activitate a Proiectului „Dor de rugăciune” în Parohia Dor Mărunt Gară

Duminică, 27 martie 2022, Grupul de cateheză al Parohiei Dor Mărunt Gară s-a reunit în biserica parohială pentru a desfășura a patra activitate a Proiectului „Dor de rugăciune”, acesta făcând parte din cadrul Concursului Național „Rugăciunea din viața mea”, organizat de Patriarhia Română.

Acțiunea a debutat cu citirea catehezei „Despre rugăciune” de către părintele Sorin Ioan Staicu, după care copiii au avut posibilitatea de a descoperi câteva din tainele picturii icoanelor pe sticlă, fiind ajutați în demersul lor de domnul pictor Robert Mitrofan, voluntar și partener al Proiectului.

Micuții pictori au pictat cu mare atenție, îmbinând entuziasmul cu talentul, iar la finalul întâlnirii, în prezența lor, părintele a săvârșit slujba de sfințire a icoanelor, făcându-i pe aceștia să înțeleagă importanța harului nevăzut care sfințește atât icoana cât și pe cei care se închină acesteia.

Ca jertfa să fie desăvârșită, Grupul a hotărât ca noile icoane să fie donate unor colegi de-ai lor cu posibilități reduse.

Related Posts

Sari la conținut