Ședința lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu

Marți, 10 mai 2022, s-a desfășurat Ședința Administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către preacucernicul părinte consilier Demișcă Daniel Paul, consilier monumente și servicii funerare în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

A fost prezentat referatul „Sfântul Neagoe Basarab-principele isihast” de către preacucernicul părinte Dogaru Marian paroh al parohiei Dâlga Sat.

Preacucernicul părinte consilier a transmis arhierești binecuvântări, a făcut precizări despre viața domnitorului Neagoe Basarab și a reflectat asupra problemelor întâlnite în cimitire și a făcut precizări despre pași care trebuiesc urmați pentru construirea unei capele sau camere mortuale.

Preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial și a anunțat clasementul final al Concursul Național Catehetic „Rugăciunea din viața mea”.

Ședința s-a încheiat prin intonarea imnului „Luminează-te, luminează-te noule Ierusalime”

A consemnat PC. Pr. Frîncu Nicu Marius, secretar al protopopiatului Lehliu.

 

Related Posts

Sari la conținut