Taina Sfântului Maslu la Parohia Tămădău Mic. Începutul a 7 săptămâni de rugăciune

În data de 1 iulie 2022, în ziua de prăznuire a Sfinților Cosma și Damian, doctori fără de arginți, la biserica din Parohia Tămădău Mic, din Protopopiatul Lehliu a avut loc un intens moment  de rugăciune pentru cei bolnavi cu trupul și cu sufletul.

Taina Sfântului Maslu a fost săvârșită de un sobor preoți sub protia preacucernicului părinte Protoiereu Mihail Zotta, Protopop de Lehliu. Din sobor au mai făcut parte Preacucernicul Părinte Secretar Nicu-Marius Frîncu de la Parohia Paicu-Nicolae Bălcescu, preacucernicul părinte Cătălin Tilică de la parohia Sfântul M. Dasie din Călărași, Protopopiatul Călărași, preacucernicul părinte Mihail Șmatoc de la parohia Tămădău Mare, preacucernicul părinte Robert-Ștefan Iordache de la parohia Perișoru, Protopopiatul Fetești și preacucernicul părinte Cristian-Ionuț Năstase, paroh al parohiei Tămădău Mic.

Cuvântul de învățătura a fost ținut de către părintele Protoiereu Mihail Zotta. Acesta a vorbit despre folosul Tainei Sfântului Maslu dar și despre viața și binefacerile sfinților prăznuiți.

În încheiere, părintele protopop a îndemnat credincioșii prezenți să-l susțină pe părintele paroh Cristian Ionuț Năstase în activitatea acestuia.  Părintele paroh a mulțumit celor prezenți pentru participare și pentru munca depusă de credincioșii din parohie și celor din afara ei care s-au implicat în munca de curățenie și întreținere a Bisericii Parohiale. De asemenea acesta a îndemnat toți credincioșii să participe în număr mare și în viitoarele săptămâni în care se va săvârși Sfânta Taină a Maslului, timp de 7 săptămâni, până la Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

A consemnat părintele Cristian-Ionuț Năstase paroh al parohiei Tămădău Mic.

Related Posts

Sari la conținut