Luna lui Cuptor în Parohia Tămădău Mic

Rugăciuni și ajutor pentru cei în nevoi

Săptămânile de rugăciuni au continuat cu săvârșirea slujbelor bisericești și a Sfintelor Taine  în Biserica Parohiei Tămădău Mic. Rugăciunile au fost completate de acțiuni social-filantropice menite să aducă bucurie și sprijin familiilor tinere și bătrânilor aflați în nevoi.

Astfel, în luna Iulie, au fost ridicate rugăciuni pentru cei bolnavi prin săvârșirea Taine Sfântului Maslu de obște, în fiecare zi de vineri. În zilele de sâmbătă, au fost aduse rugăciuni pentru cei adormiți, iar în fiecare sâmbătă seara au fost rostite rugăciuni către Iisus Hristos și Sfinții Săi prin citirea Canonului de pocăință către Domnul nostru Iisus Hristos și citirea Acatistelor către Sfântul Prooroc Ilie, Sfântul Cuvios Stelian, ocrotitorul copiilor sau către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu.

În fiecare duminică, comunitatea parohială s-a aflat în rugăciune la Sfânta Liturghie, în cadrul cărora s-au ridicat rugăciuni către Dumnezeu pentru ajutor, milă, iertare și pentru roade bogate și ploi liniștite.

După îndemnul Mântuitorului Iisus Hristos care ne spune să-i hrănim pe cei flâmânzi, să-i îmbrăcăm pe cei goi, ori să-i cercetăm pe cei bolnavi..(Matei 25, 35-36), tot în această perioadă, au fost continuate acțiunile social-filantropice în care au fost dăruite hăinuțe pentru cei mici ai parohiei, au fost împărțite daruri de alimente și hrană pentru cei bătrâni, de asemenea a fost sprijinită o familie care avea nevoie de bani pentru realizarea unor consultații medicale.

Toate acestea au fost realizate cu ajutorul oamenilor de bine ai parohie și prin implicarea Preacucernicului Părintelui Paroh, Cristian Ionuț Năstase, întru slava lui Dumnezeu. Amin!

Related Posts

Sari la conținut