Cerc Pastoral la Parohia Răzvani din Protopopiatul Lehliu

Miercuri, 9 noiembrie 2022, Parohia Răzvani a fost gazda Cercului Pastoral Lehliu Gară din Protopopiatul Lehliu. Astfel, cu ocazia prăznuirii Sfântului Ierarh Nectarie, ocrotitorul bisericii parohiale, a fost săvârșită Sfânta Liturghie de un sobor de preoți, sub protia preacucernicului părinte Mihail Zotta, Protopop de Lehliu.

În referatul cu tema Isihasmul pe teritoriul țării noastre, preacucernicul părinte Claudiu Dragomir, paroh al Parohiei Lupșanu a prezentat date despre începuturile isihasmului în România.

În cuvântul de învățătură, preacucernicul părinte protopop a vorbit celor prezenți despre importanța rugăciunilor către sfinți, despre minunile săvârșite de Dumnezeu prin oameni, subliniind faptul că în biserica Parohiei Răzvani se află o părticică din Moaștele Sfântului Ierarh Nectarie.

La final, preacucernicul părinte paroh, Stan Liviu Valentin, a mulțumit preoților și enoriașilor pentru comuniunea în rugăciune apoi a oferit celor prezenți la slujbă pachete cu alimente din partea comitetului parohial.

 

Protopop Mihail Zotta

Related Posts

Sari la conținut