Ședință administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu

        Marți, 15 noiembrie 2022, s-a desfășurat Ședința Administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către Preacucernicul Părinte Daniel Demișcă Paul Consilier monumente și servicii funerare în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

    Preacucernicul Părinte Consilier a transmis arhierești binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

A fost prezentat referatul „Experiența rugăciunii la Sfântul Cuvios Sofronie Saharov” de către preacucernicul părinte Catrina Adrian Ștefan de la parohia Frăsinetul de Jos. Preacucernicul părinte consilier a făcut mai multe precizări despre buna administrare a cimitirelor și a răspuns întrebărilor preoților cu privire la organizarea și funcționarea cimiterelor.

S-a luat act de organizarea Conferinței de toamnă, cu tema: ” Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului”.

Preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial,  a  răspuns întrebărilor cu privire la acestea și a mulțumit preoților pentru implicarea în Concursul Interjudețean cu tematică religioasă de creație plastică Ediția a XI-a 2022.

Ședința s-a încheiat prin intonarea imnului „Cuvine-se cu adevărat”

A consemnat PC. Pr. Frîncu Nicu Marius, secretar al protopopiatului Lehliu.

 

 

Related Posts

Sari la conținut