Parohiile Tămădău Mare și Tămădău Mic au adus prinos de mulțumire prin rugăciune lui Dumnezeu

De Ziua Națională a României, parohiile comunei Tămădău s-au unit în rugăciune. Astfel, cu mic cu mare, credincioși de toate vărstele au participat la Slujba de Te-Deum și Taina Sfantului Maslu.

1 Decembrie a fost motiv de bucurie și de rugăciune pentru enoriașii Parohiilor Tămădău Mare și Tămădău Mic, unde ziua a început cu rugăciuni de mulțumire înălțate către Dumnezeu în Slujba de Te-Deum, urmată de rugăciuni aduse pentru cei bolnavi cu sufletul și cu trupul prin săvârșirea Sfântului Maslu de obște, în parohia Tămădău Mare.

Rugăciunile au continuat la Parohia Tămădău Mic, unde au fost săvărșite de asemenea Slujbele de Te-deum și Sfântul Maslu de obște, de către preoții celor două parohii, Părintele Mihai Șmatoc de la Parohia Tămădău Mare și Părintele Cristian-Ionuț Năstase de la Parohia Tămădău Mic.

În cuvintele de învățătură, cei doi preoți au vorbit credincioșilor despre importanța zilei de 1 Decembrie pentru patria noastră, și felul cum prin această patrie pământească putem dobândi intrarea în Patria Cerească.

La sfârșitul slujbelor credincioșii au cântat Imnul Național al României și obișnuitul „La mulți ani!”

A consemnat Părintele Cristian Ionuț Năstase, Paroh al Parohiei Tămădău Mic.

Related Posts

Sari la conținut