Joi, 1decembrie 2022, pe o vreme mohorâtă, credincioșii parohiei Ileana și-au adus prinosul de recunoștință pentru făuritorii Marii Uniri și pentru eroii neamului care au făcut posibilă înfăptuirea acestui ideal.

Astfel, alături de PC. Pr. paroh Cazacu Alexandru și de PC Pr. pensionar Bărbieru Gheorghe, credincioșii au participat la oficierea slujbei de Te Deum, în biserica parohială, intonând împreună cu preoții imnul național „Deșteaptă-te Române!”. La finalul slujbei s-au deplasat la monumentul eroilor din localitate unde s-a săvârșit slujba de pomenire a eroilor și s-a depus și o coroană de flori în memoria lor, moment la care a luat parte și primarul comunei Ileana.

La final pr. paroh a adus mulțumiri tuturor celor prezenți care au înfruntat vremea neprielnică participând la aceste manifestații solemne și a rugat pe Bunul Dumnezeu să dea putere și înțelepciune tuturor românilor pentru a depăși toate greutățile vieții, așa cum au făcut înaintașii lor, spre a face România acea țară demnă și mândră de altădată.

La Mulți Ani, România!

A consemnat PC Pr. Cazacu Alexandru, paroh la parohia Ileana.

Related Posts

Sari la conținut