Cu voia Bunului Dumnezeu, la ceas de mare praznic, în ziua pomenirii Sfântului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, în data de 6 decembrie 2022, după ce a fost oficiată Dumnezeiasca Sfântă Liturghie, în parohia Nucetu, a avut loc un moment  de o deosebită importanță.

Fiind nevoie de o nouă troită, la mijlocul localității, a fost așezată o Cruce sculptată din lemn de stejar. Părintele Dragomir Claudiu, preot suplinitor al parohiei Nucetu, s-a implicat personal și în colaborare cu 2 vrednici tineri credincioși ai parohiei, au făcut posibilă această bucurie duhovnicească. Astfel că, în jurul orelor 12, alături de părintele Dulea Marcel, de la parohia Radu Vodă, părintele Dragomir Claudiu, a purces la sfințirea Crucii, care de astăzi devine purtătoarea de grijă a credincioșilor din această localitate.

Se cuvine să aducem smerite rugăciuni de mulțumire, Preabunului Dumnezeu, pentru ajutorul dăruit în împlinirea acestui gând sfânt, cât și mulțumire celor implicați pentru implicarea lor personală. Domnul Dumnezeu să ne ajute.

A consemnat PC Pr. Dragomir Claudiu, paroah al parohiei Lupșanu.

Related Posts

Sari la conținut