Ședință administrativă lunară a preoților și personalului neclerical din Protopopiatul Lehliu

              Marți, 14 Februarie 2023, s-a desfășurat Ședința Administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu cât și Ședinta Administrativă cu personalul neclerical din parohii. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către Preacucernicul Părinte Rusu Manuel Consilier Cultural din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

    Preacucernicul Părinte Consilier a transmis arhierești binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.   

A fost prezentat referatul „Metode prin care pot fi implicați tinerii în viața Bisericii” de către preacucernicul părinte Drăguț Marian de la parohia Fântâna Doamnei.

Preacucernicul Părinte Protopop a dat citire adreselor de la Centrul Eparhial și a explicat conținutul acestora.

Preacucernicul Părinte Consilier a vorbit celor prezenți despre importanța catehizării tinerilor și despre metodele cele mai bune pentru a face acest lucru.

În cadrul Ședinței cu personalul neclerical Preacucernicul Părinte Protopop a amintit aspecte din fișa postului și a cerut implicare de la cei prezenți în buna desfășurare a activității parohiilor.

Ședința s-a încheiat prin intonarea imnului „Cuvine-se cu adevărat”

A consemnat PC. Pr. Frîncu Nicu Marius, secretar al protopopiatului Lehliu.

Related Posts

Sari la conținut