Parohia Sălcioara și-a serbat ocrotitorul

Duminică, 23 aprilie 2023, cu ocazia prăznuirii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, parohia Sălcioara și-a serbat ocrotitorul. În cadrul Sfintei Liturghii au slujit un sobor de nouă preoți sub protia PC Pr. Protopop Mihail Zotta. De asemenea la slujbă au participat reprezentanți ai autorităților locale în frunte cu domnul primar al comunei, cadre didactice de la școala din localitate alături de doamna director și elevii ai școlii și numeroși credincioși din localitate.

În cuvântul de învățătură PC Pr. Protopop a vorbit celor prezenți despre importanța credinței adevărate și neîndoielnice, au fost menționate aspecte din viața Sfântului Mare Mucenic Gheorghe și minuni săvârșite de acesta. Tot în cuvântul de învățătură părintele protopop a vorbit despre importanța bunei colaborări dintre preotul paroh și credincioșii parohiei și despre importanța serbării hramului bisericii și al localității.

Părintele paroh a mulțumit tuturor celor prezenți, Consiliului Parohial, Comitetul Parohial și autorităților locale pentru sprijinul acordat.

După Sfânta Liturghie toți cei prezenți au participat la o agapă organizată de Consiliul Parohial, Comitetul Parohial și alți donatori.

A consemnat PC Părinte Țițeică Florin, paroh al parohiei Sălcioara.

Related Posts

Sari la conținut