Ședință administrativă din luna iunie a preoților și personalului neclerical din Protopopiatul Lehliu

Marți, 13 iunie 2023, s-a desfășurat Ședința Administrativă lunară a preoților și personalului neclerical din Protopopiatul Lehliu. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către Preacucernicul Părinte Daniel Paul Demișcă, Consilier Cimitire și monumente funerare din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

La ședința cu personalul neclerical PC. Pr. Protopop a vorbit celor prezenți despre conduita pe care trebuie să o aibă un angajat al bisericii și despre buna colaborare cu preotul paroh.

Preacucernicul Părinte Consilier a transmis arhierești binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.   

A fost prezentat referatul „Viața și opera lui Anton Pann” de către preacucernicul părinte Iulian Dobre de la parohia Gurbănesti.

Preacucernicul Părinte Protopop a dat citire adreselor de la Centrul Eparhial și a explicat conținutul acestora.

Preacucernicul Părinte Consilier a vorbit celor prezenți despre atenția care trebuie oferită îngrijirii cimitirelor si actului liturgic de înhumare a celor adormiți.

Ședința s-a încheiat prin intonarea imnului „Cuvine-se cu adevărat”

A consemnat PC. Pr. Frîncu Nicu Marius, secretar al protopopiatului Lehliu.

Related Posts

Sari la conținut