Hram de vară la parohia Paicu-Nicolae Bălcescu

Joi, 29 iunie 2023, cu ocazia prăznuirii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, parohia Paicu-Nicolae Bălcescu și-a serbat ocrotitorii. Ziua liturgică a debutat cu acatistul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, Utrenia, Sfânta Liturghie și slujba de pomenire pentru ctitorii, binefăcătorii și slujitorii Sfântului Lăcaș care s-au mutat la Domnul.

Preacucernicul părinte paroh Frîncu Nicu Marius a vorbit tuturor celor prezenți, în cuvântul de învățătură despre viețile celor doi apostoli, despre puterea credinței și despre importanța serbării hramului bisericii din fiecare parohie.

La sfârșitul slujbei toți cei prezenți au fost invitați la o agapă frățească ce a avut loc în curtea bisericii și a fost pregătită de femeile din Comitetul Parohial.

După agapă părintele paroh a mers împreună cu tinerii grupului catehetic din parohie și au distribuit hrană caldă bătrânilor din parohie.

Cei ce sunteți între apostoli, mai întâi pe scaun șezători și lumii învățători, Stăpânului tuturor rugați-vă, pace lumii sa dăruiască și sufletelor noastre mare milă.

A consemnat PC Pr. Secretar Frîncu Nicu Marius, paroh al parohiei Paicu-Nicolae Bălcescu.

Related Posts

Sari la conținut