Rugăciune și Har Sfânt în Parohia Lupșanu

În ziua de 11 august 2023, începând cu orele 17:00, în ultima vineri din postul Adormirii Maicii Domnului, în parohia Lupșanu, a fost săvârșită, o rânduială sfântă, în sobor de preoți! Sub protia părintelui Toma Gabriel, de la parohia Plevna, a fost cântat Paraclisul Maicii Domnului, în lăcașul sfânt, fiind prezenți un număr mare de credincioși.

Alături de părintele Toma Gabriel, au slujit părintele Staicu Sorin, de la parohia Dor Mărunt Gară, cât și părintele Dragomir Claudiu, preot paroh, al parohiei Lupșanu.

Această rânduială a Paraclisului, a fost săvârșită de către cei trei sfințiți slujitori, în fata Icoanei Maicii Domnului Pantanassa, depusă spre închinare și cinstire în sfântul lăcaș, adusă din Sfântul Munte Athos.

După această rânduială, celor prezenți, li s-au citit o serie de rugăciuni, pentru binecuvântare cât și pentru alungarea răului din viața acestora.

În cuvântul de învățătură, părintele Dragomir Claudiu, a explicat pe scurt, învățăturile ce reies din acest Paraclis, săvârșit în cinstea Maicii Domnului.

Harul lui Dumnezeu, să fie cu noi cu toți!

A consemnat preacucernicul părinte Dragomir Claudiu, paroh al parohiei Lupșanu.

Related Posts

Sari la conținut