Ședință administrativă din luna octombrie a preoților și personalului neclerical din Protopopiatul Lehliu

              Marți, 10 octombrie 2023, s-a desfășurat Ședința Administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu cât și Ședinta Administrativă cu personalul neclerical din parohii.

 Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către Preacuviosul Părinte Arhimandrit Rafail Mîț, vicar eparhial în cadrul Episcopiei și Sloboziei.

 În cadrul Ședinței cu personalul neclerical s-a vorbit despre aspecte organizatorice legate de procesiunea ce va avea loc în perioada 6-13 noiembrie 2023, cu ” Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului” de la Mănăstirea Sihăstria Râșcăi. 

   Preacuviosul Părinte Vicar a transmis arhierești binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.   

A fost prezentat referatul „Ioan Popescu Pasărea-profesorul și cântărețul” de către preacucernicul părinte Voicu Daniel Constantin de la parohia Lehliu Sat.

Preacucernicul Părinte Protopop a dat citire adreselor de la Centrul Eparhial și a explicat conținutul acestora. S-a acordat o atenție deosebită măsurilor ce trebuie luate pentru buna desfășurare a procesiunii cu ”Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului” de la Mănăstirea Sihăstria Râșcăi, din zilele de 6-13 noiembrie 2023, cu prilejul sărbătoririi praznicului ”Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și al tuturor cereștilor puteri”, hramul străvechiului așezământ monahal ”Sfinții Voievozi” din Slobozia.

Ședința s-a încheiat prin intonarea imnului „Cuvine-se cu adevărat”

A consemnat PC. Pr. Frîncu Nicu Marius, secretar al protopopiatului Lehliu.

Related Posts

Sari la conținut