Un tânăr din Parohia Lupșanu, a fost de curând diagnosticat cu o boală destul de gravă, aplazie medulară. La aflarea acestui necaz, părintele paroh, Dragomir Claudiu, s-a implicat personal, pentru a fi alături de acest copil cât și de părinții lui. Din inițiativă proprie, părintele a mobilizat mai mullte persoane, de pe o zi pe alta și astfel, în ziua de, 20 octombrie 2023, s-a realizat o acțiune de donare de sânge, la primăria comunei Dragoș Vodă.

Dorința de unitate la moment de necaz, și de a face un bine, dând șansă la viață tânărului Ene Mihăiță, i-a făcut și pe alți donatori, să-și îndrepte pașii în aceeași zi de 20 noiembrie, către centrele de donare de sânge din Slobozia, Călărași și București, pe tot parcursul zilei donând un număr de peste 20 de persoane pentru acest tânăr, greu încercat cu viață. Din punct de vedere financiar, a fost oferită părinților și suma de 2000 de lei, pentru a se cumpăra cele necesare!

Tot pentru Mihăiță, în data de 3 noiembrie, personalul Centrului de Transfuzii Sanguine din Slobozia, vor fi prezenți la primăria comunei Lupșanu, pentru realizarea unei noi acțiuni de donare de sânge, oferindu-i acestuia șansă la viata pe mai departe!

A consemnat PC Pr. Dragomir Claudiu, paroh al parohiei Lupșanu.

Related Posts

Sari la conținut