Marșul pentru viață în Protopopiatul Lehliu

Sâmbătă, 30 Martie 2024, în oraşul Lehliu Gară, s-a desfășurat Marşul pentru viaţă 2024, eveniment încadrat în cadrul Lunii pentru viață cu tema Construim viața împreună.

Evenimentul s-a desfășurat la biserica Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, din orșul Lehliu Gară începând cu ora 14:00. A fost săvârșită slujba de Te Deum de către PC Pr. Mihail Zotta, Protopop de Lehliu, PC Pr. Nicu Marius Frîncu, Secretar al Protopopiatului Lehliu și PC Pr. Iamandi Bogdan, preot II la Parohia Lehliu Gară.

PC Pr. Protopop Mihail Zotta, a dat citire mesajului Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor întocmit pentru acest evenment.

Momentul festiv s-a încheiat cu o mărturie artistică a copiilor (desene pe asfalt), ca o dovadă scrisă pentru adulți, că sunt dispuși să iubească familia, viața și pacea între oameni. Pentru implicarea lor cei mici au primit suc și dulciuri din partea Protopopiatului Lehliu.

Menţionăm că întregul eveniment se va desfăşurat prin implicarea preoţilor, coordonaţi de Responsabilii de Cercuri pastorale.

Related Posts

Sari la conținut