Fapte de milostenie la parohia Paicu-Nicolae Bălcescu

„Fericiți sunt cei milostivi, căci aceia se vor milui” (Matei 5, 7).

 

 

Duminică, 14 aprilie 2024, parohia Paicu-Nicolae Bălcescu a primit vizita unor oameni frumoși cu suflete mari din partea Școlii de Șoferi Drive Safe din București, a magazinului Sayo Market și Fabricii de prosoape de hârtie ”Aria”. Prieteni ai parohiei noastre, aceștia alături de familiile lor și de alți oameni cu suflet mare au creat o tradiție în a ajuta pe semenii lor greu încercați de soartă din parohia noastră.

Astfel după Sfânta Liturghie la care au luat parte atât cei mari cât și cei mici, alături de PC Pr. paroh Frîncu Nicu Marius și membrii Consiliului Parohial au purces la pregătirea unor daruri constând în alimente de bază, dulciuri, suc, hăinuțe și jucării.

Odată terminată acestă acțiune, au fost vizitați mai mulți bătrâni singuri, familii numeroase sau cu posibilități materiale reduse. Oaspeții noștrii au primit în dar de la cei vizitați, flori, produse cu grijă pregătite din cămara bunicilor, zâmbete, îmbrățișări și multe mulțumiri.

O asemenea acțiune nu se putea încheia decât cu o agapă frățească, organizată de doamna preoteasă Frîncu Alina Roxana alături de câteva gospodine din sat, unde s-au discutat viitoare proiecte sociale care se pot desfășura în parohie cu sprijinul acestor oameni minunați.

„Fericiți sunt cei milostivi, căci aceia se vor milui” (Matei 5, 7).

Pentru toate acestea mulțumim lui Dumnezeu!

A consemnat PC Pr. Frîncu Nicu Marius, paroh al parohiei Paicu-Nicolae Bălcescu!

Related Posts

Sari la conținut