Taina Sfântului Maslu la Parohia Paicu-Nicolae Bălcescu

Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului.(Iacov 5:14)

 

Vineri, 26 aprilie 2024, s-a săvârșit la parohia Paicu-Nicolae Bălcescu, Sfânta Taină a Maslului. Taina Sfântului Maslu, este slujba prin care Biserica se roagă pentru cei bolnavi, dăruindu-le harul tămăduirii, al iertării păcatelor prin ungerea cu untdelemn sfinţit însoţită de rugăciunea preoţilor. Astfel un sobor de șapte preoți s-au rugat împreună pentru tămăduirea sufletelor și a trupurilor.

În cuvântul de învățătură PC Pr. Dragomir Claudiu, paroh al parohiei Lupșanu, a vorbit celor prezenți despre bolile ce pot cuprinde sufletul dar și trupul oamenilor și despre faptul că boala nu este întotdeauna spre pieire ci ea poate fi și spre îndreptare și mântuire. PC Pr. paroh Frîncu Nicu Marius a mulțumit preoților prezenți pentru dragostea arătată credincioșilor parohiei Paicu-Nicolae Bălcescu și a amintit celor prezenți despre pelerinajul ce va avea loc în data de 8 mai 2024 cu ocazia hramului Mănăstirii ”Sfinții Voievozi din Slobozia .

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

A consemnat PC Pr. Frîncu Nicu Marius, paroh al parohiei Paicu-Nicolae Bălcescu.

Related Posts

Sari la conținut