ARTICOLE
JUL
10
WED

Ședința administrativă lunară în Protopopiatul Lehliu

Categoria Noutăți    |     21:48

Ședința administrativă lunară în Protopopiatul Lehliu

Galerie foto

Marți, 9 iulie 2019, s-a desfășurat Ședința Administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către Preacuviosul Părinte Rafail Mîț, Vicar Eparhial. Preacucernicul Părinte Bădin Cornel Mircea, paroh al parohiei Podari, a susținut referatul cu tema „Relația preotului cu Autoritățile locale în parohiile rurale”.

Preacuviosul Părinte Rafail Mîț, Vicar Eparhial, a transmis arhierești binecuvântări, a apreciat referatul susținut și a vorbit preoților despre legătura de colaborare între preot și reprezentanții Autorităților locale spre binele comunității.

Preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta le-a transmis preoților mijloacele necesare pe care aceștia trebuie să le implementeze pentru dinamizarea vieții administrative, liturgice, sociale și pastorale în parohii.

Domnul Inspector Naneș Silviu a prezentat angajaților măsurile ce trebuie implementate în domeniul protecției muncii și al apărării împotriva incendiilor.

În aceeași zi a avut loc și întrunirea cu personalul neclerical din cadrul Protopopiatului, discutându-se despre buna desfășurare a activităților din fiecare domeniu.    

Ședința s-a încheiat prin rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat !”

 

 

 

Protopop Mihail Zotta