ARTICOLE
OCT
16
WED

Cerc Pastoral în Parohia Rași

Categoria Noutăți    |     13:11

Cerc Pastoral în Parohia Rași

Galerie foto

Duminică, 13 Octombrie 2019, în biserica parohiei Rași, Protopopiatul Lehliu, a fost săvârșită Sfânta Taină a Maslului de către un sobor alcătuit din unsprezece preoți. Sub protia Preacucernicului Părinte Mihail Zotta, Protopop de Lehliu, au slujit preacucernicii preoți din Cercul Pastoral I. Autoritățile Locale au fost reprezentate de domnul Primar Stoica Gabriel, membru în Adunarea Eparhială. În referatul susținut, Preacucernicul Părinte Dogaru Marian, paroh al parohiei Dâlga Sat, le-a  prezentat credincioșilor aspecte legate de Satul românesc, în calitate de păstrător și mărturisitor al credinței ortodoxe prin intermediul tradițiilor creștine.

În cuvântul de învățătură, Preacucernicul Părinte Protopop le-a vorbit enoriașilor despre faptul că suntem responsabili față de generațiile următoare, să le transmitem tradițiile pe care le-am primit la rândul nostru de la înaintașii noștri.

La final, Preacucernicul Părinte Paroh, Moga Victor Cristian, a mulțumit preoților și enoriașilor pentru împreuna-slujire,

 

 

Protopop Mihail Zotta