ARTICOLE
OCT
16
WED

Sfinții - prieteni ai lui Dumnezeu și ai oamenilor

Categoria Noutăți    |     13:13

Sfinții - prieteni ai lui Dumnezeu și ai oamenilor

Galerie foto

Luni, 14 octombrie 2019 cu ocazia praznicului Cuvioasei Maice Paraschiva, la parohia Paicu-Nicolae Bălcescu s-a săvârșit Sfânta Liturghie de către preacucernicul părinte Paroh Frîncu Nicu Marius, având ca invitat special pe preacucernicul părinte Protopop Zotta Mihail al protopopiatului Lehliu.

Cu această ocazia la sfârșitul slujbei s-a sfințit o icoană făcută în tehnica mozaic, întruchipând pe Sfântul Ierarh Nicolae Arhiepiscopul Mirelor Lichiei și ocrotitorul parohiei noastre, care urmează a fi amplasată pe frontispiciul bisericii parohiale din comuna Nicolae Bălcescu.

Această Sfântă Icoană a fost dăruită parohiei noastre de credincioșii bisericii Sfântul Ierarh Nicolae din orașul Pantelimon.

În cuvântul de învățătură Preacucernicul Părinte Protopop a vorbit credincioșilor prezenți în Sfânta Biserică despre importanța cinstirii Sfintelor Icoane și aspecte din viața Cuvioasei Maicii noastre Parascheva. Credincioșii prezenți au primit fiecare câte o iconiță si au participat la o  mică agapă înainte de plecare. 

 

Slavă lui Dumnezeu pentru toate.

 

A consemnat preacucernicul părinte Paroh Frîncu Nicu Marius