ARTICOLE
JAN
21
TUE

Şedinţa lunară a preoţilor din Protopopiatul Lehliu

Categoria Noutăți    |     13:34

Şedinţa lunară a preoţilor din Protopopiatul Lehliu

Galerie foto

Marți, 14 ianuarie 2020, s-a desfășurat prima Ședința Administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Lehliu pentru anul 2020. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Centrul Eparhial a fost reprezentat de către Preacucernicul Preot Mititelu Laurențiu Consilier bunuri bisericești  în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Preacucernicul părinte Dobre Iulian a susținut referatul cu tema  „Sfântul Iosif cel Milostiv-model de filantropie pentru clerici”;

Preacucernicul Părinte Consilier a transmis arhierești binecuvântări, a apreciat referatul susținut și a ținut un cuvânt duhovnicesc de început de an. 

Preacucernicul părinte Protopop Mihail Zotta le-a transmis preoților mijloacele necesare pe care aceștia trebuie să le implementeze pentru dinamizarea vieții administrative, liturgice, sociale și pastorale în parohii.

În aceeași zi a avut loc și întrunirea cu personalul neclerical din cadrul Protopopiatului, discutându-se despre buna desfășurare a activităților din fiecare domeniu.        

 

Ședința s-a încheiat prin rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.