ARTICOLE
MAR
11
WED

Parohia OGORU- Icoana din sufletul copilului

Categoria Noutăți    |     12:31

Parohia OGORU- Icoana din sufletul copilului

Galerie foto

Duminică, 8 martie 2020, a fost, cu adevărat, un motiv de bucurie atât pentru credincioșii parohiei Ogoru, cât și pentru copiii din sat, care au așteptat cu nerăbdare concursul de icoane, „Icoana din sufletul copilului”, devenit una din tradițiile parohiei organizate în Duminica Ortodoxiei ajungând la a cincea ediție. Astfel bucuria si entuziasmul copiilor a început de sâmbătă, 7 martie, când, părintele a dat startul reînceperii Zilei Jocurilor, la care au fost așteptați toții copiii, de la mic la mare, în curtea bisericii.

Ziua Jocurilor a umplut de bucurie și chicote curtea bisericii, copiii bucurându-se de frumoasa zi de primăvara si totodată de mulțimea de jocuri, care a făcut să răsune în tot satul.

Deși, inițial concursul a fost dedicat copiilor din parohia noastră, anul acesta cu bunăvoința domnului profesor de religie, Florin Zărnescu , au fost prezentate la concurs și icoane din parohia Brebu, județul Prahova, Arhiepiscopia Bucureștilor.

Toți copiii au fost premiați astfel: premiul 1, 2 și 3 cu câte un set de pictură, iar restul copiilor au primit ca premii de participare cărți de colorat, culori, carioci și iconițe.

Deoarece pe 8 martie se sărbătorește și Ziua Mamei, toate femeile prezente la Sfânta Liturghie au primit, din partea părintelui și Consiliului Parohial, cate o floare de primăvară.

Foto credit: Prohia Ogoru, Florin Zărnescu;