Seminar de informare pentru preoţii din Protopopiatul Lehliu

Luni, 08 octombrie 2012, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Sectorul Social – Misionar, coordonator al activităţilor sociale din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor în colaborare cu Biroul de Asistenţă Socială al Protopopiatului Lehliu, a organizat cel dintâi seminar de informare pentru preoţi cu tema „Asistenţa socială în B.O.R. în contextul unui nou cadru legislativ în domeniul social”, locul desfăşurării fiind în Centrul Socio-Cultural „Episcopul Damaschin”.

Prin intermediul activităţilor pe grupe de lucru, desfăşurate în cadrul seminarului de informare, au fost împlinite atât obiectivele, dar mai ales aşteptările participanţilor, toate având ca subiect central aprofundarea şi explicarea cât mai concretă a legislaţiei cu privire la asistenţa socială.

Expunerea şi detalierea anumitor activităţi particulare cu caracter social, desfăşurate în cadrul parohiilor, au constituit un element pozitiv în desfăşurarea seminarului, ce a fost apreciat ca atare.

Related Posts

Sari la conținut