Fundulea înapoi la moralitate

Clubul Tinerilor Ortodocşi din oraşul Fundulea a desfăşurat sub coordonarea preotului Preda Daniel Ionel, profesor de religie la liceul din localitate şi cu sprijinul doamnei director Carmen Poliana Soare mai multe manifestări sub genericul „Înapoi la moralitatea creştin ortodoxă”.

Iniţiativa apreciată de tineri vine în contextul în care societatea noastră şi în special tânăra generaţie este tulburată de iniţiative cu vădit caracter anticreştin dar şi imoral.

Astfel în ziua de 22 martie 2013 a avut loc simpozionul „Efectele devastatoare ale drogurilor şi alcoolului asupra sănătăţii şi familiei”. În data de 29 martie 2013 o întâlnire la care a participat şi doamna director pe tema „Avortul şi Eutanasia – perspectiva ortodoxă”.

Întâlnirile au continuat în luna aprilie, când pe data de 5 în această lună a avut loc o prezentare a subiectului „Violenţa domestică duşmanul propriei iubiri” continuând în data de 12 aprilie când elevi au dezbătut în cadrul liceului tema: „Prostituţia – un fenomen social”.

Remarcăm participarea elevilor din clasele a VII-a, a IX-a şi a XI-a şi a tinerilor Bidina Tatiana, Pătraşcu Luminiţa, Chirilă Daniela şi Mitroi Cristina, Ghiţă Răzvan, Zaharia Mihai, Gheorghe Laura şi Bucur Daniela ş.a.

[]

Related Posts

Sari la conținut